АДИ Дизайн 2020 ЕООД

Много хора инвестират в реставриране на старите си дървени дограми, опитвайки се да постигнат част от характеристиките на съвременната дограма. Истината е, че съвременните дограми имат много добри топло и шумоизолационни свойства, енергийна ефективност, естетически дизайн и сигурност. Най- често хората избират ПВЦ дограмата , понеже има много предимства. Тя е подходяща за всякакъв тип жилищни сгради, има топло и шумоизолационни  свойства с елегантен дизайн и изисква минимална поддръжка.

    При избор на дограма трябва да се вземат под внимание три основни компонента :

  • Вид на профила
  • Вид на стъклопакета
  • Механизма на отваряне

    Не на последно място е важен и монтажът на дограмата. Ние не правим компромис с качеството и работим с най- добрите материали на пазара.

                           SALAMANDER                    

    PVC профилните системи на Саламандър са от клас А по Европейска норма EN12608:2003 и се произвеждат единствено в Германия, с максимален контрол на качеството, с високи технически характеристики и 100% възможност за рециклиране. Има блестяща гладка повърхност и брилянтен бял цвят. Предлага се в дървесни декори и в цветове по РАЛ каталог. Ще Ви служи над 60г.

  SALAMANDER STREAMLINE 76 е пет камерна ПВЦ система с конструктивна ширина на крилото и касата 76мм. Може да се вградят двойни и тройни стъклопакети с конструктивна ширина до 48мм. Визията на профилите може да е права или заоблена. Основните марки обков, с които работим са: Siegenia, Roto, G-U, Mako, WinkHouse и др.

    SALAMANDER BLUE EVOLUTION 92 e шест камерна ПВЦ система с конструктивна ширина на профила 92мм. Може да  се вградят двойни, тройни или четворни стъклопакети с ширина до 60мм. Тази система е проектирана за жилищни сгради с ниски нива на енергиен разход. Направена е с 3 уплътнения за максимална ветроустойчивост. Може да е права или заоблена. Основните марки обков, с които работим са: Siegenia, Roto, G-U, Mako, WinkHouse и др.

                                                     

PROFILINK

PROFILINK CLASSIC е четири камерна ПВЦ система с конструктивна ширина на касата и крилото 60мм. Изключителният коефициент на топлопреминаване е постигнат с оптималната комбинация на високо качество и ниска цена. Може да  се вградят двойни и тройни стъклопакети. Ширината на стъклопакета е 24, 30мм, с излючителни шумо и топлоизолационни стъкла. Коефициент на топлопреминаване (U) до 1,175, звукоизолация 31-34db. Заоблените форми създават нови визуални решения. Подходяща е за жилищни,  промишлени сгради и стълбища на входове.

PROFILINK PREMIUM е пет камерна ПВЦ система с конструктивна ширина на касата и крилото 70мм, а Premium+  системата е с шест камерно водобранно крило и ширина на крилото 80мм. И двете системи са от серията „Comfort” с изключителни шумо и топлоизолационни свойства. Коефициента на топлопреминаване( U) до 0,955, звукоизолация 31-34db. Могат да се вградят двойни и тройни стъклопакети с ширина 24, 30, 36мм.

PROFILINK OPTIMA е седем камерна ПВЦ система с конструктивна ширина на касата и крилото 82мм, а Optima+  системата е с осем камерно водобранно крило и ширина на крилото 93мм. И двете системи са от серията „Clima Comfort” с изключителни шумо и топлоизолационни свойства. Има допълнително уплътнение на касата, което подобрява шумоизолационните свойства и предлага надеждна защита, дори и при екстремни климатични условия с проливен дъжд и силен вятър. Коефициента на топлопреминаване( U) до 0,755, звукоизолация 32-37db. Могат да се вградят двойни и тройни стъклопакети с ширина 30, 44, 48, 52мм.

TROCAL

Какво отличава TROCAL?

  • TROCAL е неповторим – със своите специалисти, които с мисъл за новото могат да постигнат невероятни успехи;
  • TROCAL е гъвкав, защото ние сме бързи, ориентирани към целта и клиента;
  • TROCAL е открит, защото ние поддържаме открит и честен диалог със сътрудниците, клиентите и обществеността;
  • TROCAL е иновативен, защото ние създаваме продукти и услуги с поглед към бъдещето.

VIVA PLAST

  • рофилът VIVA Plast се произвежда с най-съвременното оборудване предлагано от фирмите “Greiner Extrusionstechnik” и “Krauss Maffei” на световния пазар.
  • Лабораторно оборудване от най-висок клас следящо за безупречното качество на профила.
  • Високо квалифициран персонал, отговарящ за напълно автоматизираното производство

 

АДИ Дизайн 2020 ЕООД
Ремонт на дограма Пловдив

+ 359 (0) 88 445 90 90

" Ади Дизайн 2020"
Зимни Градини

+ 359 (0) 88 445 90 90

+ 359 (0) 88 445 90 90

жк. Тракия бл. 194 4000 Пловдив

10 Години Опит и участие в над 4000 обекта.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.

Call Now Button