АДИ Дизайн 2020 ЕООД

Интериорни врати“ Classen”

Вътрешните интериорни врати са част от дизайна на стаите и са важен елемент на интериора в дома. Не трябва да се пренебрегват интериорните врати, за да може дизайна да е перфектно завършен. Правилният избор на врата допълват стилово и визуално Вашият дом.

Много производители на интериорни врати предлагат врати направени от дърво, МDF, ПДЧ и фазер.

Дървото е скъп и красив материал, като недостатъците са: тежки са и изискват доста грижи във времето, не са подходящи за влажни помещения.

MDF притежава всички качества на дървото, плюс това, че има ниски цени и затова интериорните врати от MDF са за предпочитане с разнообразие на цвят, дизайн и окраска.

ПДЧ и фазер са нискокачествени, евтини материали и поради ниската си цена са доста популярни.

Ние работим с вратите на заводите” Classen”. Те притежават високо качество, разнообразие на цветове, размери и дизайн. Има разработен модел каса, наречена “Смок“, специално за панелните жилища и вече не е нужно да се къртят металните каси. Те се монтират върху металната каса и се намаляват минимално светлия отвор. Масов разпространен вариант на каса на „Classen” е регулируема каса с прави первази. В зависимост от дебелината на зида се избира регулируема каса с възможност за регулиране от едната страна на перваза до 2см. Касата Стандарт е универсална и е подходяща за тънки  и дебели стени, без зъб стени и други. Може да се комбинира с различни типове первази. Всички каси се предлагат във всички цветове на интериорни врати “Classen”.

Фирма “Ади Дизайн 2020“ предлага оглед в удобно за Вас време от специалист, за да обсъдите и изберете модел врата за Вашият дом. Избора на каса, начин и посока на отваряне, модели дръжки и други специфики са част от нещата върху които да се помисли. Предлагаме доставка и монтаж на интериорни врати „Classen” за Пловдив и цялата страна. Качественият и чист монтаж ще бъде направен от специалисти с нужният опит и квалификация.

Тези модели врати се поддържат на склад.

Интериорни врати

Интериорни врати

Интериорни врати

АДИ Дизайн 2020 ЕООД
Ремонт на дограма Пловдив

+ 359 (0) 88 445 90 90

" Ади Дизайн 2020"
Зимни Градини

+ 359 (0) 88 445 90 90

+ 359 (0) 88 445 90 90

жк. Тракия бл. 194 4000 Пловдив

10 Години Опит и участие в над 4000 обекта.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.

Call Now Button